vineri, 10 iulie 2009

Alta paturica

Pana vin pozele poze, iata un buchet.




Si niste multumiri: lui Katy, pentru inspiratie si idei.

Povestea: am inceput o paturica roz precum cea albastra, tot pentru un botez, tot pentru una dintre cei unsprezece nepoti. Numai ca, pana la botezul micutei, care a avut loc acum, copila a crescut, iar paturica cea mica nu prea i-ar mai fi fost buna.... asa ca intram in criza de timp si de idei. Spre norocul meu, am gasit-o pe Katy, si iata ce a iesit.



Detalii...


Dosul... ( mi s-a parut excelenta ideea cu cusatura ondulata, mai ales ca masina mea de cusut nu ma lasa sa fac free motion)



Era cat pe ce sa raman fara poze, pentru ca darul pleca cu micuta la ea acasa, iar pozele sunt facute noaptea, la blitz.

Acesta este unul dintre cele cinci paciuri din "vacanta", cel mai mic, le voi prezenta si pe celelalte patru cat de curand, numai ca vreau tare mult sa reusim niste poze la soare...

4 comentarii:

Unknown spunea...

Multumim tare mult de paturica. Ne-a fost de un calduros folos in lungul drum acasa. Si inca ne este de folos aici, chiar daca se numeste Golden State si e vestit pentru nelipsitul soare, slava Domnului, noaptea e chiar racoare si bine. Va asteptam cu drag si dor la noi.

Alexandra spunea...

Tu ai facut paturica asta??? Wow. Nu e paturica, e capodopera. Stiu modelul de la Kati, dar realizarea este de maestra. Felicitari, Viajerina. Super.

RoxanaTudor spunea...

Ei, nu e chiar asa mare lucru, chiar merge usor modelul asta. M-am bucurat ca a fost relativ rapid de facut, pentru ca eram in criza de timp...

Mai mult m-au chinut alte trei paturici (urmeaza si pozele lor, in curand, sper), pentru cei trei iezi cucuieti, si cea albastra pentru botez, care a fost relizata de mana. Cheia e in ordine si disciplina ;)

Multumesc, pentru vizita si pentru aprecieri :))

Elena spunea...

O paturica simpla si frumoasa. Si roz! Kati este plina de idei si de lucruri frumoase.

A fost odata ca niciodata...

... o fata. Care s-a sucit, s-a invartit, si dupa ce s-a uitat luuung in stanga, luuung in dreapta, si mai luuuuung inapoi, a decis ca, pen...