sâmbătă, 7 iulie 2012

Buna dimineata! (2)

In fiecare dimineata, mirosul petalelor florilor de cires care cad ma invaluie intr-o lumina de vis. Plutesc atunci intr-o stare de bine nedefinita, in care sunt cu totul si unde nu-mi mai trebuie nimic.
Incet, realitatea ma trage de maneca: scoala-te, a inceput o noua zi! Ai treaba de facut, oameni care te asteapta, drumuri care trebuie strabatute, bani care trebuie cheltuiti... stop! Nu acesta e drumul bun. Sa reluam: a inceput o noua zi! Experiente minunate te asteapta sa fie traite, oameni frumosi sunt pe traseul tau, pasarile canta si tu ai urechi sa le auzi, soarele straluceste si tu ai ochi sa-i primesti in suflet toata bucuria.
Daca sunt atenta, starea de bine se poate pastra toata ziua. In fiecare zi. Atunci te iubesc netarmurit, dragule, atunci pot sa fac asta pentru ca, in primul rand, pot sa ma iubesc pe mine. Pot sa ma iubesc, si sa am grija de mine, si sa ma rasfat si sa ma alint, sa ma tin in brate si sa-mi spun cat de grozava sunt.... si tot atunci pot sa fac asta si pentru tine, si pentru toti ceilalti. Si cred ca atunci cand eu va iubesc, si voi mai iubiti pe mine. Si aceasta iubire a voastra imi da aripi sa merg mai departe.
Vezi cat de multe depind de cum o pornesti de dimineata? Mie mi-a trebuit ceva vreme sa inteleg ca numai eu aleg sa vad ceea ce vad in fiecare zi: sa-i vad potentialul pozitiv, sau pe cel neguros (nu, nu vreau sa spun negativ, cuvintele au fiecare vibratia lor care rezoneaza mai departe si atrage lucruri care rezoneaza la fel, atunci de ce as vrea sa atrag lucruri cu energie negativa in viata mea?).
Eu aleg sa fiu fericita.
Iar acesta este miracolul vietii: ca indiferent unde te afli, si in ce pozitie, tu alegi cum sa-ti fie zilele.
Orice zi poate fi frumoasa, senina, calda, calma, sau... orice altceva alegi tu sa fie.
Azi vreau sa am o zi frumoasa. Vreti si voi?

Niciun comentariu:

A fost odata ca niciodata...

... o fata. Care s-a sucit, s-a invartit, si dupa ce s-a uitat luuung in stanga, luuung in dreapta, si mai luuuuung inapoi, a decis ca, pen...