vineri, 9 ianuarie 2009

Raliul Dakar isi ia tributul

Motoristul francez Pascal Terry, care participa pentru prima data la competitie, a fost gasit mort in timpul cursei din Argentina. Politia investigheaza decesul.

Organizatorii Raliului Dakar au informat ca motoristul francez Pascal Terry a fost dat disparut duminica, in tipmul celei de a doua etape a cursei, intre Santa Rosa si Puerto Madryn.

Terry a fost gasit intr-o zona de vegetatie densa, la circa 15 metri de motocicleta sa, fara casca si cu mancarea si apa langa el.

Va fi facuta o autopsie a motociclistului de la echipa Yamaha. Pascal Gilbert a fost coleg de echipa cu Terry.

Aceasta este prima viata pierduta in aceasta editie a Raliului Dakar, condus de Carlos Sainz, la auto, si de Marc Como, la moto ,si care a intrat in a 5-a etapa miercuri, intre Neuquen si San Rafael, Mendoza, Argentina.

Stire de ultima ora din Argentina: pilotul francez a facut un edem pulmonar ce a dus la stop cardiorespirator. Desi era dat disparut de duminica, o stire a organizatorilor ca ar fi terminat etapa a 4-a a dus la abandonarea cautarilor si implicit la moartea acestuia.

Odihneasca-se in pace...

Niciun comentariu:

A fost odata ca niciodata...

... o fata. Care s-a sucit, s-a invartit, si dupa ce s-a uitat luuung in stanga, luuung in dreapta, si mai luuuuung inapoi, a decis ca, pen...