sâmbătă, 6 decembrie 2008

Simpatice


Dupa cum ati citit in posturile anterioare am avut bucuria sa-i avem printre noi pe Mazen, Maria, Murat si Michelle, profesori cu har si cu tehnica desavarsita ce au avut rabdare cu noi impartasindu-ne din tainele tangoului. Au insistat foarte mult asupra axei si a mentinerii ei, precum si asupra relatiei de transmitere a energiei intre parteneri si mai ales a modului in care se intampla aceasta. Au trecut pe la fiecare corectind postura sau imbratisarea, in fine au reusit sa ne elimine pas cu pas cate o deprindere gresita (bad habits).
Dar postul de azi are alta motivatie decat a-i lauda pe cei patru magnifici. Uitandu-ma pe fotografiile ce le-am facut la demonstratii am descoperit un lucru simpatic, fapt pentru care am atasat-o pe aceasta.


In prim plan avem cei patru profesori invitati ai festivalului si organizatorul, profesor al unei scoli de tango din Bucuresti. In planul secundar avem 4 ”zane” (sa nu uitam ca a fost o poveste cu zane si tango) care au exact aceeasi pozitie. Oare atat de mult sa ne fi insusit elementele de tango incat si atunci cand ne relaxam si nu dansam sa adoptam toti aceeasi postura? :))))))))))

Niciun comentariu:

A fost odata ca niciodata...

... o fata. Care s-a sucit, s-a invartit, si dupa ce s-a uitat luuung in stanga, luuung in dreapta, si mai luuuuung inapoi, a decis ca, pen...