joi, 25 decembrie 2008

Vine CRACIUNUL !!!!!!

"Deschide usa dragostei sa te colinde cu vorbe calde, din inima si pentru inima, cu crengi pline de flori albe si sarutari sincere!!

Umple-ti sufletul cu dovezi de iubire si cu sinceritatea cuvintelor pornite din esenta fiintei tale dragi si pentru cei ce inseamna totul pentru tine!!

Incarca-ti casa cu spiritul bun al sarbatorilor cind totul e posibil pentru ca Tu iti doresti asta si meriti sa ai parte de basmul de iarna din fiecare an, de Craciun !!!!

Aduna-ti prietenii alaturi si savureaza alaturi de ei fiecare vers din colinda ce ne leaga, fiecare soapta ce ne face sa vibram, fiecare promisiune ce ne uneste !!!

Traieste copilaria eterna cu fiecare Craciun ce ne face mai cuminti, mai buni si mai puri in asteptarea mosului cu sacul plin de sperante !!!

Traieste-ti visele pina la capat, nu inceta sa speri, sa cauti, sa crezi, sa faci ca lumea asta searbada si seaca sa devina incredibil de frumoasa si promitatoare !!
Lasa in urma supararile, durerile, nemultumirile si vorbele grele, zimbeste, (iti sta atit de bine) si treci mai departe la brat cu fericirea !!

Daca tu vrei, Craciun e in fiecare zi, depinde doar de noi sa invatam sa facem lucrurile altfel, mai putin incordati, mai increzatori, mai plini de iubire si speranta, mai deschisi si mai dornici sa traim aceasta experienta fascinanta pe care o numim VIATA.

In sarbatoarea dintre ani ma voi gandi la tine cu toata fiinta mea si imi place sa cred ca iti voi putea transmite toata sinceritatea trairilor mele,optimismul meu si un strop din nebunia mea creativa, in care fiecare dintre cei dragi are un loc distinct si o insemnatate aparte.

De te-as colinda cu vorbe, atunci ar trebui sa ma asculti cu sufletul pentru ca tot ce am de spus e mai presus de cuvinte, e trecut, prezent si viitor. Sa ai parte de uratori cu tolba plina de bucurie, sanatate si noroc !!! Sa te alinte soaptele de iubire, sa te pazeasca stelele cerului, sa te sarute lumina inceputului, sa iti povatuiasca pasii raza lunii si sa te adoarma luceferii !!! Sa ai linga tine oameni buni pe care sa ii poti numi PRIETENI si sa te fereasca viata de greutati si durere!!! Sa ai sarbatori pline de speranta !!! Sa faci din fiecare zi o sarbatoare a Craciunului !!!"


Aceasta urare am primit-o de la o prietena draga, o doamna plina de optimism si care reuseste de fiecare data sa umple sufletele prietenilor cu bucurie si speranta de mai bine. Toata energia ei o canalizeaza catre cei dragi motivandu-i sa mearga mai departe chiar si atunci cand drumul e greu. Multumesc, Daniela.

Niciun comentariu:

A fost odata ca niciodata...

... o fata. Care s-a sucit, s-a invartit, si dupa ce s-a uitat luuung in stanga, luuung in dreapta, si mai luuuuung inapoi, a decis ca, pen...