marți, 25 noiembrie 2008

Implant ?



Ce sunt implanturile dentare si cu ce ma ajuta?





Implantul dentar este o radacina dentara artificiala inserata intr-un maxilar pentru a sustine o coroana dentara sau o punte dentara. Tratamentul poate fi mult mai conservativ decat puntea dentara traditionala, atata timp cat implantul nu se sprijina pe dintii vecini restanti. Restaurarile cu implanturi dentare arata si se simt atat de natural incat poti uita ca ai pierdut vreodata un dinte. Ele pot fi (in unele cazuri) solutia cea mai buna la problema dintilor pierduti. Odata ce se integreaza in structura osoasa, ele pot preveni pierderea osoasa si retractia gingivala care insotesc adesea puntile dentare. Nimeni nu va sti niciodata ca ai un dinte fals (doar dintzaru' :D).

Iata cateva avantaje:

Conservativ: Implantul dentar nu sacrifica dintii vecini, asa cum face puntea dentara, deoarece ei nu sunt atinsi de catre implant. Dintii tai raman neatinsi, un beneficiu pe termen lung pentru sanatatea ta orala.

Confort: implanturile dentare iti vor permite din nou sa vorbesti si sa mananci cu incredere.

Fiabilitate: Rata de succes a implanturilor dentare este previzibila. Sunt considerate o buna optiune pentru refacerea dentara.





Niciun comentariu:

A fost odata ca niciodata...

... o fata. Care s-a sucit, s-a invartit, si dupa ce s-a uitat luuung in stanga, luuung in dreapta, si mai luuuuung inapoi, a decis ca, pen...