marți, 11 noiembrie 2008

POVESTEA NEBUNA A VACII NEBUNE



Citez:

"De la sfarsitul anului 1987, presa scrisa anunta “debarcarea” presupusei SIDA in Europa si se interesa plina de exaltare de lansarea sa publicitara.

Terorismul mass-mediei cu privire la escrocheria SIDA incepe spre a doua parte a anului 1986 si functioneaza in plin la inceputul lui 1987.

In acel moment incepeam sa intuim multe lucruri prea ciudate pentru a fi vorba de un caz simplu; dar s-o luam in ordine:

In 1976, industria farmaceutica atotputernica, cauta o modalitate de de a-si extinde afacerile, in indiferent ce directie.

In acel moment, un cercetator oarecare, crede ca a identificat in virus numit “al gripei porcine”, la O SINGURA persoana care murise in urma unei infectii putin cunoscute.

Cei mai corupti dintre medicii si cercetatorii aflati in solda marilor societati multinationale au difuzat imediat stiri false si foarte alarmante despre o presupusa epidemie “de gripa porcina” care ameninta populatia. 40.000.000 de persoane au fost vaccinate impotriva unei boli care nu fusese vazuta si care nu a aparut niciodata.

Acest scandal nu a fost niciodata denuntat de ziarul corupt aflat in serviciul vanzatorilor de minciuni; dar s-a sfarsit de la sine, atat era de ridicol si absurd. Dar faptul ca nici macar cercetatorii si medicii mai putin corupti nu au denuntat aceste manevre murdare, arata destul de clar starea in care a ajuns medicina.

Constatand acest succes facil, cinci ani mai tarziu a fost inventata o alta minciuna mult mai banoasa si de dimensiuni mult mai semnificative: pretinsa SIDA. Ziarul de larga difuzare nu a denuntat-o niciodata si de 30 de ani ne impuie capul cu alarme false si prostii asezonate, considerandu-ne pe toti afectati de “coma sapientiala ireversibila” (CSI) sau de dizabilitate culturala.

Dar pentru ca am ajuns aici, va voi spune inca niste lucruri despre boala “vacii nebune” care-i vor interesa si pe pretinsii seropozitivi, pentru ca asa veti intelege ca degradarea si putreziciunea stiintei este totala, nu extinsa doar in anumite sectoare sau raspandita marginal.

Boala “vacii nebune” pare sa fie datorata prionilor, proteine ciudate , putin cunoscute pana acum si prezente in creierul tuturor animalelor. Dar prioni mutanti sau degenerati pot, se pare, sa depaseasca numarul celor normali si ajunsi in aceasta situatie pot sa inceapa sa distruga celulele nervoase normale: deci iata faimoasa maladie. Care a fost raspunsul stiintei corupte? Simplu: s-a apucat sa vada cum se pot produce animale fara prioni, deci imune la boala “vacii nebune”.

Cu soarecii a mers bine, in curand vor incerca si cu vacile acelasi lucru. In cativa ani, poate stiinta va produce vaci fara prioni......pe care sa le hraneasca din abundenta cu faina de natura animala, obtinuta din hoituri cu miros pestilential, cu caini si pisici adunate de pe strada, cu animale in descompunere, moarte de cancer sau orice alta boala, poate infectioasa.

De ce nu le-o trece oare prin cap acestor blestemati de oameni, ideea de a le da vacilor pur si simplu hrana lor naturala, sau cel putin ceva sanatos? Se ocupa in schimb sa fabrice vaci care sa poata inghiti orice porcarii fara a produce daune (cel putin vizibile) consumatorilor, pentru ca in acest fel, marii producatori industriali sa castige mai mult.

De fapt, o operatiune similara s-a facut deja cu soia : ADN modificat, ca sa poata tolera cele mai puternice ierbicide toxice si pe care sa le puteti inghiti pentru eternitate.

Sugerez acestei nobile si folositoare “stiinte” sa treaca la un stadiu industrial mai avansat si mai banos: de ce nu cerceteze modul de a alimenta “stiintific” vacile de lapte, cu propria balega? Sistem eficient, fara deseuri; alimentatie cu circuit inchis, fara cheltuieli pentru cumpararea nutretului si soiei...laptele va lasa poate de dorit, intrucatva, dar cu cateva miliarde pentru publicitate, publicul va ignora si asta ca doar a inghitit atatea in trecut....." - am incheiat citatul.

Ati fi capabili sa faceti orice ce pentru a deveni stapanii unei mine de aur pe care s-o exploatati numai in folosul vostru.....dar chiar buzunarele voastre au ajuns mine de aur...de care profita insa doar acei “smecheri” care ajung sa convinga umanitatea ca medicina inseamna doar cheltuieli uriase si aparate din ce in ce mai costisitoare?
Hmmm.... oare gluma asta mai poate fi o gluma?

Niciun comentariu:

A fost odata ca niciodata...

... o fata. Care s-a sucit, s-a invartit, si dupa ce s-a uitat luuung in stanga, luuung in dreapta, si mai luuuuung inapoi, a decis ca, pen...